Necmettin Yıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : .
WEB https://necmettinyildizmtal.meb.k12.tr
Adres : Çarşı Mahallesi 4.Sokak No 2 66400 YOZGAT/Boğazlıyan
VİZYON : Okulumuzu en son teknolojiye uygun eğitim üretim araçları ile donatıp kapasitemizi arttırmak. Genç ve dinamik personel yapısını hizmet içi eğitim faaliyetleri ile desteklemek suretiyle en iyi öğretim kadrosuna sahip olmak. Okulumuzu Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartılabilme yolunda, uluslar arası niteliklere sahip insan gücünün yetiştirilmesini sağlamak , Mesleki ve Teknik Eğitim alanında bölgemizde tercih edilen bir kurum haline getirmek.
MİSYON : Gençlerimizi, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatanını ve ulusunu seven, sorun çözme, iletişim kurma, işbirliği içinde çalışma, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilme kabiliyetine sahip, bireysel ve toplumsal sorumluluk taşıyan, mesleğinde başarılı, üreten ve paylaşan bireyler yetiştirmenin yanında, bir yüksek öğretime de hazırlamak. Bölgemiz endüstri kuruluşları ile sürekli işbirliği içerisinde bulunarak, okul ile sanayi arasında gelişen teknolojik bilgi alışverişini sürekli kılarak okul ve çevre endüstri kuruluşlarının kalite standartlarını artırmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün